Ga naar de inhoud

Individuele rondreis Tanzania: vergelijk reisorganisaties

  Tanzania is een geweldige bestemming om tijdens een individuele rondreis met je partner, gezin of eigen reisgezelschap te verkennen. Of je nu kiest voor een bestaande rondreis, zelf je reis samenstelt met behulp van bouwstenen of een reis geheel op maat laat maken, met een individuele rondreis in Tanzania beleef je je safari reis precies zoals jij wil.

  Individuele rondreis Tanzania: bekijk het aanbod van 333Travel, Van Verre en Riksja Travel.

  individuele rondreis tanzania

  Individuele rondreis Tanzania: bestaande rondreizen

  Tijdens een individuele rondreis door Tanzania ga je op safari in wereldberoemde wildparken en ontdek je de prachtige natuur. Een mooie afsluiter na alle gamedrives op de savanne is Zanzibar, een tropisch eiland met parelwitte stranden voor de kust van Tanzania.

  Hieronder vind je een aantal bestaande rondreizen naar Tanzania van bekende aanbieders.

  • Ultimate Safari en Zanzibar | Individuele rondreis | 11 dagen. Je bezoekt maar liefst vier nationale wildparken met een privé chauffeur en gids, die je alles kan vertellen over de wilde dieren en hun leefomgeving . Je overnacht in prachtig gelegen en comfortabele hotels en lodges en sluit je reis af op Zanzibar. Bekijk deze reis.
  • Safari Discover Tanzania | Individuele rondreis | 10 dagen. Spot de Big Five in onder meer Serengeti en Ngorongoro, waar je enorme populaties wilde dieren kunt vinden. Verwerk alle indrukken en ontspan op de stranden van Zanzibar. Bekijk deze reis.
  • Fly-in Selous en Zanzibar | Individuele rondreis | 16 dagen. Begin je reis ontspannen op Zanzibar en vlieg met een klein vliegtuigje op dag 5 naar Selous, het grootste wildreservaat van Afrika. Hier breng je een aantal dagen door met safari’s en gamedrives, waarna je de laatste dagen van je vakantie weer kan genieten van de stranden op Zanzibar. Bekijk deze reis.

  Zelf je Tanzania rondreis samenstellen met bouwstenen

  Bouwstenen zijn korte trips van een aantal dagen die je aan elkaar kan ‘plakken’. Het beklimmen van de Kilimanjaro combineren met safari en strand? Geen probleem. Door de bouwstenen te kiezen die jou het meest aanspreken en deze met elkaar te combineren, stel je zelf je ideale reis samen.

  Reisorganisaties met bouwstenen voor een individuele rondreis door Tanzania zijn bijvoorbeeld Riksja, Van Verre en 333Travel. Bij al deze organisaties staan landenspecialisten klaar voor advies en het beantwoorden van al je vragen.

  Individuele rondreis Tanzania op maat

  Heb je geen tijd of zin om te puzzelen met bouwstenen maar ben je wel op zoek naar een rondreis precies aan jouw wensen voldoet? Ga dan voor een individuele rondreis op maat.

  Van een ballonvaart boven de Serengeti tot duiken in Zanzibar, van kleinschalige accommodatie tot luxe lodges op bijzondere locaties, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bedenk goed wat je graag zou willen zien en doen en leg het voor aan je reisorganisatie. Specialisten op het gebied van maatwerkreizen zijn Tenzing Travel, Van Verre en 333Travel.

   

  Rondreizen Tanzania Van Verre

  Meer artikelen op safari-reizen.nl:

  Bekijk individuele rondreizen in Tanzania bij:

  333travel safari    Van Verre safari        luxe safari tanzania    Fox verre reizen is nu ANWB

   

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *