Ga naar de inhoud

Djoser

  Djoser begon ruim dertig jaar geleden en organiseert nu meer dan tweehonderd verschillende reizen naar ongeveer honderd landen. Bezoek Djoser.nl.

  Is Djoser wat voor jou?

  Reizigers die meegaan met Djoser houden van een actieve manier van reizen. Heb je een sportieve instelling en een gezonde dosis aanpassingsvermogen? Dat komt mooi uit, want in de landen waar wordt gereisd is niet alles altijd vooraf te voorzien. Af en toe improviseren kan een reis juist extra leuk maken!

  Je combineert het gemak van een groepsreis, waarbij verblijf en vervoer prima geregeld zijn, met heel veel individuele vrijheid.

  De minimum leeftijd voor Djoser reizen in 18 jaar. Reis je met jongere kinderen, neem dan vóór boeking contact op. Speciale familiereizen vind je op de Djoser Family website.

  Bestemmingen en reistypen

  Wil je met Djoser op safari, dan kun je op reis naar:

  • Botswana
  • Kenia
  • Namibië
  • Oeganda
  • Tanzania
  • Zimbabwe
  • Zuid-Afrika

  Op verschillende reizen kun je meerdere landen met elkaar combineren. De reisduur varieert van 10 tot 26 dagen. Je kunt kiezen voor een avontuurlijk kampeervakantie of overnachten in sfeervolle hotels en lodges. Bekijk het aanbod.

  Djoser biedt de volgende reistypes aan:

  • Groepsreizen
  • Familiereizen

  Groepsreizen

  Met Djoser reis je in kleine groepen van gemiddeld 16 deelnemers. Het minimum aantal is meestal 8, het maximum 20 en bij sommige reizen 22. Je bent nooit verplicht om met de groep mee te gaan. Heb je zin om er alleen op uit te gaan, dan is dat helemaal prima!

  Via ‘Mijn Djoser’ kan je al voor vertrek in contact komen met medereizigers.

  Single reizen

  Djoser heeft geen speciale single reizen, maar als single kan je natuurlijk wel met Djoser op reis! Boek je een kamer op indeling, dan deel je een tweepersoonskamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. Komt het zo uit dat je in een eenpersoonskamer wordt ingedeeld, dan hoef je daar niet extra voor te betalen.

  Wil je de hele reis verzekerd zijn van een eigen kamer of tent, dan kan Djoser die, indien beschikbaar, voor je boeken. In dit overzicht zie je alle reizen met minimaal één andere alleenreizende. En anders kan je natuurlijk ook altijd even contact opnemen als je graag wil weten of er meer soloreizigers meegaan.

  Familiereizen

  Met Djoser Family combineer je het gemak van een groepsreis met extra aandacht voor jonge reizigers. Enthousiaste en deskundige Nederlandstalige reisbegeleiders staan voor je klaar en vervoer en verblijf zijn helemaal geregeld. Daarbij heb je genoeg vrijheid om er zelf met je gezin op uit te trekken en kennis te maken met andere mensen, cultuur en natuur.

  Djoser biedt reizen aan voor gezinnen met kinderen van verschillende leeftijdscategorieën:

  • Alle leeftijden (6-20 jaar)
  • Vanaf 10 jaar
  • Vanaf 16 jaar

  Kijk bij je gewenste reis onder het kopje ‘Vertrekdata/Prijs’. In de kolom ‘Beschikbaarheid’ kan je klikken op ‘Leeftijd kinderen’ om te zien hoe oud de andere jonge reizigers zijn. Is er een jonger broertje of zusje dat nog net niet de gestelde leeftijd heeft, dan mag die ook mee. Heb je vragen hierover, neem dan contact op met Djoser via 071-5166169.

  Reis je met z’n tweeën of drieën, dan deel je een kamer. Reis je met vier of vijf personen, dan krijg je wanneer het mogelijk is, twee kamers naast elkaar.

  Het minimum aantal deelnemers bij Djoser Family reizen is 10, het maximum 26. Er gaan zowel twee- als eenoudergezinnen mee.

  Accommodatie en vervoer

  Je verblijft in goede hotels met een gunstige ligging, leuke sfeer en een mooi uitzicht. Als het kan, zijn er extra faciliteiten zoals een zwembad. Ga je op safari in Afrika, dan overnacht je zo nu en dan in sfeervolle lodges op prachtige plekken.

  Nóg dichter bij de natuur zijn? Beleef beroemde wildparken als Serengeti of Masai Mara  met alleen een tentdoek tussen jou en de savanne. Kamperen op safari is een onvergetelijk ervaring.

  Je reist in een eigen bus, vaak voorzien van airco, van plaats naar plaats. Bij een leuke markt of dorp kunnen jullie altijd stoppen om even de benen te strekken en rond te kijken.

  Safaritruck

  Djoser biedt diverse kampeerreizen met safari aan. Voor de meeste van deze reizen wordt gebruik gemaakt van een safaritruck die speciaal hiervoor gebouwd is.

  Onverharde wegen zijn geen probleem voor deze grote, degelijke wagens. Stoelen zijn comfortabel en omdat je hoog zit, heb je altijd goed zicht.

  Djoser en duurzaam toerisme

  Bij de uitvoering van hun reizen houdt Djoser rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur. Zo compenseert de organisatie alle vluchten van de Djoserreizigers en ook de vliegreizen van haar medewerkers. De CO2 uitstoot van vluchten wordt gecompenseerd en samen met de Southpole Group, de wereldmarktleider in het uitvoeren van CO2-reductie projecten, en de ANVR, ondersteunt Djoser verschillende projecten in Thailand en Indonesië.

  Boek je een reis bij Djoser, dan kun je ervoor kiezen om 3 of 5 euro te doneren aan UNICEF. Bij Family-reizen wordt gevraagd om een donatie van € 10.  Deze giften worden door Djoser verdubbeld.

  Djoser steunt ANVR en ECPAT-NL in de bestrijding van kinderprostitutie in vakantielanden en is in het bezit van het Travelife Certificaat voor Duurzaam Toeristisch Ondernemen. Lees hier meer over het duurzaamheidsbeleid van Djoser.

  Ervaringen met Djoser

  Ben jij al eens op safari geweest met Djoser? We lezen jouw ervaring met deze reisorganisatie graag terug onder aan deze pagina. Wat was er goed geregeld en wat kon er beter? Had je klachten of was je safarireis perfect geregeld? Laat het ons weten!

  Alternatieve reisorganisaties

  Heb je bij Djoser niet gevonden wat je zocht? Neem dan eens een kijkje bij Shoestring, Sawadee of Koning Aap.

  Meer artikelen op safari-reizen.nl:

  Bekijk safari reizen van bekende reisorganisaties:

  Safari Reizen ANWB           Familiereizen Tanzania        Van Verre safari

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *