Ga naar de inhoud

Travelnauts

  Travelnauts bestaat sinds 2007 en is een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in bijzondere reizen met kinderen, op maat gemaakt. Bezoek Travelnauts.nl. 

  Travelnauts safari reizen met kinderen

  Is Travelnauts iets voor jou? 

  Travelnauts wil het voor ouders mogelijk maken om bijzondere reizen te beleven met hun kinderen, en zo hun liefde voor reizen, de natuur en andere culturen met hen te delen. De kleinschalige organisatie is gespecialiseerd in familiereizen – geheel verzorgd én op maat gemaakt, zodat de reis precies past bij jullie wensen. Lees er meer over op de website. 

  De reisvoorstellen staan vol leuke tips en activiteiten. Heb je zelf een mooie excursie gezien? Travelnauts helpt je graag verder met de details.  

  Ook voor het regelen van praktische zaken op je bestemming kan je terecht bij de reisorganisatie. Wat dacht je van een bezoek van familie of vrienden, of verjaardagsverrassing voor je partner of kinderen? Neem voor alle ideeën of wensen contact op met jouw reisadviseur. 

  Travelnauts Familiereizen Afrika

  Bestemmingen en reistypen

  Travelnauts biedt ruim 40 reisbestemmingen over de hele wereld. Wil je met Travelnauts op safari, dan kan je op reis naar: 

  • Botswana 
  • Kenia 
  • Namibië 
  • Tanzania 
  • Zuid-Afrika 

  Natuurlijk kan je ook meerdere landen met elkaar combineren. Kies voor een rondreis met een huurauto of camper, of een reis met privéchauffeur zodat je volledig ontspannen met je kinderen van de omgeving kunt genieten. Bekijk alle safaribestemmingen op de website

  Familiereizen 

  Bij het samenstellen van jullie reis houdt Travelnauts uitgebreid rekening met de leeftijd van de kinderen. Daarom zijn de reizen ingedeeld in vijf leeftijdscategorieën. Deze categorieën zijn slechts een advies – alle reizen worden immers op maat uitgewerkt en aangepast zodat deze geschikt is voor jullie gezin.  

  • 0-3 jaar: niet schoolgaand 
  • 4-7 jaar: onderbouw basisschool 
  • 8-11 jaar: bovenbouw basisschool 
  • 12+ jaar: middelbare school 
  • Alle leeftijden en verschillende leeftijden 

  Lees er meer over onder het kopje ‘Reismogelijkheden’ op de website.

  Accommodatie en vervoer 

  Je verblijft in hotels met ruime familiekamers, vaak met een aparte slaapkamer voor de kinderen, meestal een zwembad en eventueel een speeltuin en andere kids faciliteiten.  Maak je gebruik van een huurauto, dan wordt er uiteraard gezorgd voor een Maxi-Cosi, autostoel of zitverhoger.  

  Alle reisvoorstellen worden op maat gemaakt, dus bespreek je wensen met de reisadviseurs van Travelnauts voor je ideale vakantie. 

  Travelnauts en duurzaam toerisme 

  Bij het samenstellen van reizen houdt Travelnauts rekening met mens, milieu, natuur en cultuur, zodat de reis niet alleen bijzonder is voor jullie gezin, maar ook komende generaties kunnen blijven genieten van alle mooie plekken in de wereld.  

  Travelnauts is partner van Travelite, de toonaangevende duurzaamheidscertificering voor reisorganisaties. Ook steunt de organisatie actief de ANVR en Defence for Children – ECPAT in de strijd tegen kinderuitbuting in vakantielanden. Lees hier meer over Travelnauts en duurzaam reizen. 

   In Nederland draagt Travelnauts een steentje bij aan Make-a-Wish, dat zich inzet om de allerliefste wensen van zieke kinderen uit te laten komen. Dat doen ze door bij elke boeking 5 euro te doneren en te helpen bij het verwezenlijken van wensen in het buitenland.

  Travelnauts familiereizen op safari met kinderen

  Ervaringen met Travelnauts

  Ben jij al eens op safari geweest met Travelnauts? We lezen jouw ervaring met deze reisorganisatie graag terug onder aan deze pagina. Wat was er goed geregeld en wat kon er beter? Had je klachten of was je safarireis perfect geregeld? Laat het ons weten! 

  Alternatieve reisorganisaties 

  Heb je bij Travelnauts niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens de familiereizen op maat van Riksja Family, 333 Travel of Van Verre.

  Meer artikelen op Safari-reizen.nl:

   

  Bekijk safari reizen van bekende reisorganisaties:

  Djoser  Safari Reizen ANWB    Shoestring hoe vér kun je gaan?    Sawadee vakantie voor reizigers      Tenzing Travel

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *