Ga naar de inhoud

Afrika Reisopmaat 

  Afrika Reisopmaat is gespecialiseerd in rondreizen, fly-drive vakanties en safari’s door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Vanuit Kaapstad verzorgt een enthousiast team van Nederlandse reisspecialisten de mooiste privé safari’s en rondreizen op maat. Bekijk hier de website van Afrika Reisopmaat. 

  Is Afrika Reisopmaat iets voor jou?

  Afrika Reisopmaat biedt rondreizen, safari’s en bouwstenen voor rondreizen in Afrika. De organisatie is gespecialiseerd in privé reizen op maat, helemaal afgestemd op de wensen van de klant. De reizen worden samengesteld door een lokaal Nederlands team vanuit Kaapstad.  

  Je kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod aan safari’s, tours en rondreizen en biedt veel persoonlijke service. Zo heb je snel en gemakkelijk persoonlijk contact via telefoon, WhatsApp en e-mail.  

  Een vrijblijvende offerte of reisvoorstel ontvang je in een paar simpele stappen in je mail, met de beste prijs/kwaliteitverhouding voor jouw budget.

  Bestemmingen en reistypes

  Bij Afrika Reisopmaat kan je terecht voor een op maat gemaakte privé reis in Zuid-Afrika, Namibië en Botswana.  

  Je kunt je reis zelf samenstellen met behulp van bouwstenen of geheel laten verzorgen door specialisten, volledig afgestemd op jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar een selfdrive per 4×4, een familiereis of een privé safari op maat, dan ben je bij deze organisatie aan het juiste adres. 

  Een greep uit het reisaanbod van Afrika Reisopmaat

  Deze voorbeeldreizen kun je boeken of aanpassen zoals jij wil. 

  • Rondreis Zuid-Afrika: Krugerpark naar Kaapstad | Privé reis | 16 dagen. Je begint je reis in het Krugerpark waar je op zoek naar naar de Big Five. Via de Panorama route, Tuinroute, Cango caves en wijnlanden reis je naar Kaapstad als afsluiting. Bekijk deze reis
  • Namibië en Botswana combinatiereis | Privé reis | 26 dagen. Geniet van adembenemende woestijnlandschappen in Namibië per 4×4, ga op zoek naar wilde dieren in Etosha en ontdek het groene Botswana, waar je op safari gaat in Chobe en Mahanga. Bekijk deze reis
  • Het complete Botswana en Zimbabwe | Privé reis | 21 dagen. Een kampeersafari voor de echte avonturier. Reis met een 4×4 jeep langs de grootste zoutpan ter wereld, de beroemde Okavango Delta en de spectaculaire Victoria Falls. Bekijk deze reis

  Fly drive / selfdrive

  Een flydrive of selfdrive is een geweldige manier om landen als Zuid-Afrika, Namibië en Botswana beter te leren kennen. Je reist in je eigen tempo en Samen met de specialisten van Afrika Reisopmaat stel je jouw ideale rondreis samen, op basis van je reisgezelschap, het aantal dagen dat je wil gaan, wat je wil zien en doen en uiteraard je budget. 

  Familiereizen

  Tijdens de familiereizen van Afrika Reisopmaat maak je kennis met alle aspecten die jouw bestemming te bieden heeft en die goed aansluiten op de wensen van kinderen en ouders. Je reist in een rustig tempo en overnacht in accommodaties met veel kinderfaciliteiten. 

  Privé safari

  Van een wandelsafari met gids of een tocht per boot tot een gamedrive per 4×4, met een privé safarireis op maat kan je op allerlei manieren op zoek naar de Big Five. Bekijk de rondreizen op de website van Afrika Reisopmaat, pas ze aan naar jouw wensen of laat je eigen droomreis samenstellen met de specialisten van Afrika Reisopmaat. 

  Afrika Reisopmaat en duurzaam toerisme

  Bij het samenstellen van rondreizen streeft de reisorganisatie ernaar de negatieve impact die reizen met zich meebrengt te beperken tot het minimum. Zo wordt er zo zuinig mogelijk gereden met (elektrische) auto’s en busjes.  

  Ook zet de organisatie zich in om de positieve effecten van reizen te stimuleren, zoals de werkgelegenheid die het toerisme oplevert: er wordt alleen gewerkt met lokale gidsen/chaufeurs.  

  Daarnaast ondersteunt Afrika Reisopmaat lokale liefdadigheidsprojecten. 

  Ervaringen met Afrika Reisopmaat

  Ben jij al eens op safari geweest met Afrika Reisopmaat? We lezen jouw ervaring met deze reisorganisatie graag terug onder aan deze pagina. Wat was er goed geregeld en wat kon er beter? Had je klachten of was je safarireis perfect geregeld? Laat het ons weten! 

  Alternatieve reisorganisaties

  Heb je bij Afrika Reisopmaat niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens naar Tenzing Travel, Van Verre of 333 Travel. Ook zij bieden op maat gemaakt privé rondreizen naar Afrika met safari.

  Meer artikelen op safari-reizen.nl:

  Bekijk safari reizen van bekende reisorganisaties:

  Safari Reizen ANWB         Familiereizen Tanzania        Van Verre safari

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *