Ga naar de inhoud

SNP Natuurreizen

  SNP Natuurreizen biedt reizen naar bestemmingen over de hele wereld en is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Bezoek SNP.nl.

  Beste reistijd Etosha

  Is SNP wat voor jou?

  Reizen van SNP zijn kleinschalig en authentiek, met veel aandacht voor de natuur. Altijd actief, en soms zelfs avontuurlijk. Zo zijn er speciale vakanties gericht op wandelen, fietsen, vogels kijken en outdoor activiteiten.

  Respect voor de natuur en de lokale bevolking is erg belangrijk. SNP is dan ook altijd op zoek naar unieke en inspirerende reisbestemmingen, ver weg van de massa.

  Reis je met SNP, dan kies je voor de belangstelling voor de natuur, de authenticiteit van de streek, de geschiedenis en cultuur, de lokale keuken en het actieve reisprogramma.

  Safarireizen bij SNP

  Wil je op safari met SNP Natuurreizen, dan kun je naar Namibië en Zuid-Afrika. Je reist met lokale, gediplomeerde gidsen en uitstekende 4×4 safari auto’s. Om alvast in de stemming te komen, ontvang je een uitgebreid informatief SNP-reispakket.

  Hieronder een aantal bekende safarireizen van SNP.

  • Zulu’s, zebra’s en zeeën | Privé reis | 16 dagen. Tijdens deze actieve rondreis door Zuid-Afrika per huurauto ga je op zoek naar de Big Five in maar liefst 3 wildparken, leer je meer over de Zulu cultuur in de Valley of the 1000 Hills en verkend je de Drakensbergen te voet of per 4×4. Bekijk deze reis.
  • Serengeti, Ngorongoro en Lake Manyara | Privé reis | 7 dagen. Verken de mooiste nationale parken in het noorden van Tanzania met een privé gids die je alles kan vertellen over de natuur. Van de boomklimmende leeuwen in Lake Manyara tot de enorme populaties dieren in Ngorongoro en de Serengeti: dit is een reis voor echte wildlife liefhebbers. Bekijk deze reis.
  • Voor jonge rangers en echte avonturiers | Familiereis | 20 dagen. Ga op zoek naar de Big Five in het Krugerpark, leer alles over de natuur tijdens een mini-rangers cursus, ontdek het koninkrijk Swaziland en spot nijlpaarden en krokodillen vanaf een boot. Bekijk deze reis.
  • Namibië Compleet | Privé reis | 19 dagen. Verken de rode zandduinen, spot de woestijnolifanten van Damaraland en bezoek Etosha, het bekendste nationale park van Namibië. Bekijk deze reis.

  Bestemmingen en reistypes

  SNP organiseert groepsreizen, privé reizen en familiereizen of gezinsvakanties.

  Groepsreizen

  Je reist in een kleine groep met maximaal 15 tot 20 deelnemers. De groepsreizen van SNP staan bekend om de gelijkgestemdheid in de groep. Dat is geen toeval, want SNP reizigers zijn actieve avonturiers met veel interesse in de natuur, cultuur en geschiedenis van hun bestemming. Ze willen weg van het massatoerisme en het land écht ontdekken. Er zijn tijdens de reis genoeg momenten waar het mogelijk is om je eigen gang te gaan.

  Kijk bij je gewenste reis onder ‘Vertrekdata & Prijzen’ bij de reisdatum  in de kolom ‘Groepsinfo’. Hier kun je zien hoe het reisgezelschap eruit ziet, wat de groepsgrootte is, hoeveel mannen en vrouwen er meegaan en wat hun geboortejaar is. Bekijk groepsreizen van SNP.

  Individuele of privé reizen

  Individuele privé reizen van SNP hebben geen vaste vertrekdata. Je bepaalt zelf waar, wanneer en met wie je reist. Je krijgt informatie over de mooiste routes, activiteiten en bezienswaardigheden. De accommodatie wordt voor je gereserveerd en waar nodig wordt je bagage vervoerd. Meer over privé reizen vind je hier.

  Family Specials

  Ben je op zoek naar een actieve vakantie met de kinderen? Dan zijn de Family Specials iets voor jou. Deze reizen zijn speciaal ontwikkeld voor gezinnen.

  Actief en uitdagend, met genoeg ruimte voor ontspanning en kindvriendelijke accommodaties. Bekijk het actuele aanbod van Family Specials.

  Accommodatie en vervoer

  Je verblijft in kleinschalige accommodaties en overnacht in lokale hotels, pensionnetjes en guesthouses. Deze zijn allemaal eerst bezocht door de regio-experts, zodat je zeker weet het om kwaliteit gaat.

  Je vliegt naar je bestemming met een bekende maatschappij als bijvoorbeeld KLM. Het lokale transport gebeurt per taxi, trein, bus of SNP busje.

  Reisbegeleiding

  Of ze nu net begonnen zijn of al jarenlang reizen begeleiden, de reisleiders van SNP hebben een grote liefde voor de natuur en kennis van bijzondere gebieden. Ze zijn geselecteerd op persoonlijkheid, enthousiasme, kunde en ervaring en hebben allemaal het SNP opleidingsprogramma gevolgd.

  SNP Natuurreizen Zuid-Afrika

  SNP Natuurreizen en duurzaam toerisme

  Reis je met SNP, dan wordt de CO2 uitstoot van je reis volledig gecompenseerd: van je vluchten tot en met de transfers en excursies.

  Je verblijft in kleinschalige accommodaties die gerund worden door eigenaren met trots en passie voor hun eigen landstreek. Zo draag je direct bij aan de lokale economie in de vaak kleine gemeenschappen.

  SNP is in het bezit van het Travelife Certificaat voor Duurzaam Toeristisch Ondernemen en actief lid van de kopgroep duurzaamheid van de ANVR. Deze houdt zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe initiatieven om de reisbranche duurzamer te maken. Lees meer over SNP en duurzaam toerisme.

  Ervaringen met SNP Natuurreizen

  Ben jij al eens op safari geweest met SNP Natuurreizen? We lezen jouw ervaring met deze reisorganisatie graag terug onder aan deze pagina. Wat ging er goed en wat kon er beter? Had je klachten of was je safarireis perfect geregeld? Laat het ons weten!

  Alternatieve reisorganisaties

  Heb je bij SNP niet gevonden wat je zocht? Neem dan eens een kijkje bij ANWB, Djoser of Sawadee.

  Meer artikelen op safari-reizen.nl:

  Bekijk safari reizen van bekende reisorganisaties:

  Safari Reizen ANWB               

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *