Van Verre

Van Verre prive reizen op maat

Van Verre is gespecialiseerd in reizen naar Azië en Afrika en werd opgericht in 2000 en biedt privé-reizen op maat. Bezoek VanVerre.nl.

Van Verre prive reizen op maat

Is Van Verre wat voor jou?

Van Verre is een verre reizen specialist. Samen met jou maken ze je reis op maat. Midden in de bush slapen, vliegen over de uitgestrekte natuur en op wandelsafari in een nationaal park? Of je nu op zoek bent naar een luxe safari waarbij je volledig in de watten wordt gelegd of zelf in een 4×4 van de gebaande paden af wil, alles kan.

De landendeskundigen van deze specialist reizen regelmatig naar Afrika om nieuwe plekken te ontdekken, zodat ze samen met jou een complete rondreis kunnen samenstellen.

Op de website vind je veel voorbeeldreizen. Van complete rondreizen tot bouwstenen. Wil je net wat anders of naar plekken die je niet in het online aanbod kunt vinden? Bespreek je wensen voor je ideale reis.

De landendeskundigen ontmoeten je graag voor een persoonlijk gesprek op kantoor in Monnickendam, om samen je reiswensen te bespreken. Vanuit hun eigen ervaring zullen ze je zo goed mogelijk adviseren. Met de landkaart erbij op tafel nemen ze alle tijd voor je. Bellen kan natuurlijk ook!

Bestemmingen en reistypen

Wil je een safarireis boeken met Van Verre, dan kan dat naar:

Privé reizen

De reizen die door Van Verre georganiseerd worden, zijn allemaal privé reizen: je reist met je eigen gezelschap. Hierdoor heb je alle vrijheid en kun je optimaal genieten van je vakantie zoals jij dat wilt.

De reizen die op de site staan zijn voorbeeldreizen. Deze kunnen worden aangepast, maar kan je ook geheel op maat laten maken zodat je safarireis precies bij al je wensen past. Je kunt altijd een vrijblijvende offerte opvragen.

Persoonlijke service

Nadat je contact hebt opgenomen of je eigen contactgegevens hebt achtergelaten via de website, krijg je meestal een telefoontje van de landendeskundige om vragen of suggesties door te nemen.

Nadat je wensen duidelijk zijn, krijg je een gericht voorstel. Als de reis helemaal naar wens is, vul je een boekingsformulier in.

Omdat dit geen pakketreis is maar speciaal voor jou gemaakt, worden alle onderdelen gecheckt en afgestemd met de contactpersonen ter plaatse. Zodra alles akkoord is, ontvang je een bevestiging en kun je aftellen naar je reis.

Van Verre en duurzaam toerisme

Van Verre beschikt over het Travelife Certificaat voor Duurzaam Toeristisch Ondernemen en werkt samen met kleine, lokale organisaties zodat je geld bij de de lokale gemeenschap terechtkomt.

De organisatie werkt samen met ECPAT  (End Child Prostitution, Child Pornography and Trafficking of Children) en heeft de Child Protection Code ondertekend, een gedragscode tegen kinderprostitutie. Lees meer over Van Verre en duurzaam reizen.

Ervaringen met Van Verre

Ben jij al eens op safari geweest met Van Verre? We lezen jouw ervaring met deze reisorganisatie graag terug onder aan deze pagina. Wat ging er goed en wat kon er beter? Had je klachten of was je safarireis perfect geregeld? Laat het ons weten!

Bezoek VanVerre.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *