Meteen naar de inhoud

TUI

  TUI Reizen

  TUI biedt allerlei vakanties, van stedentrips tot autovakanties en van zonvakanties tot rondreizen, naar meer dan 60 verschillende landen. Bezoek TUI.nl.

  Bestemmingen en reistypen

  Ga je met TUI op safari, dan kun je dat doen in:

  Namibië, Kenia en Tanzania. De lengte van de reizen varieert van 9 tot 25 dagen. Bij TUI kun je kiezen uit groepsrondreizen en individuele reizen.

  Wanneer je kiest voor een groepsreis, kun je je aansluiten bij een al bestaande pakketreis. Je kunt ook een reis op maat laten maken voor groepen vanaf 20 personen, bijvoorbeeld met je vereniging of vriendenclub. Bekijk het actuele reisaanbod.

  Onderwijs voor natuurbehoud

  ‘Ecokidz’ is een project in Zuid-Afrika met als doel om kinderen die in de buurt van het Kruger National Park opgroeien, te laten kennismaken met de natuur. Ruim 1.500 kinderen in de dorpen rondom dit wereldberoemde park krijgen onderwijs over natuur en natuurbehoud.

  Het doel is om het bewustzijn over het belang hiervan te vergroten. Ondanks dat ze maar enkele kilometers van het wereldberoemde park wonen, kunnen de families van deze kinderen het zich vaak niet veroorloven om het park te bezoeken.

  Met het ‘Ecokidz’ programma krijgen 400 kinderen per jaar de mogelijkheid om neushoorns, leeuwen, giraffes en zebra’s in hun natuurlijke omgeving te bewonderen. Het project is opgezet door het Sefapane Community Development Fund met steun van de TUI Care Foundation.

  Daily Dream Deal

  TUI en duurzaam toerisme

  TUI maakt net als Kras onderdeel uit van TUI Nederland en is daarmee in het bezit van het Travelife Certificaat voor Duurzaam Toeristisch Ondernemen.

  De organisatie volgt de TUI Duurzaamheidsstrategie, die als doel heeft om de milieu-impact tot een minimum te beperken, de cultuur en de mensen op de reisbestemmingen te respecteren en een reële economische bijdrage te leveren aan lokale gemeenschappen.

  TUI is in het bezit van het Travelife Certificaat voor Duurzaam Toeristisch Ondernemen en biedt reizigers de mogelijkheid om de CO2 uitstoot van hun vlucht te compenseren via Greenseat.nl.

  Ervaringen met TUI

  Ben jij al eens op safari geweest met TUI? We lezen jouw ervaring met deze reisorganisatie graag terug onder aan deze pagina. Wat ging er goed en wat kon er beter? Had je klachten of was je safarireis perfect geregeld? Laat het ons weten!

  Op safari met TUI:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.