Ga naar de inhoud

TUI

  TUI biedt allerlei vakanties, van stedentrips tot autovakanties en van zonvakanties tot rondreizen, naar meer dan 60 verschillende landen. Bezoek TUI.nl.

  Is TUI wat voor jou?

  TUI biedt rondreizen voor een hele brede doelgroep: jonge en oudere koppels, gezinnen en soloreizigers. Wie er meegaat op reis, is ook wel bestemmingsafhankelijk. Zo zijn de deelnemers aan rondreizen in Zuid-Afrika gemiddeld iets ouder dan bijvoorbeeld deelnemers aan Nepal rondreizen, die een wat jonger publiek aanspreken.

  Bestemmingen en reistypen

  Wil je met TUI op safari, dan kan dat in Kenia, Zuid-Afrika, Tanzania en Swaziland. De lengte van de reizen varieert van 8 tot 21 dagen.

  Bij TUI kun je kiezen uit groepsreizen, single reizen, fly drives en individuele rondreizen met privé-chauffeur. Kies voor een combinatie van safari en strand in Kenia, of sluit je rondreis af op het tropische Zanzibar in Tanzania.

  Wanneer je kiest voor een groepsreis of singlereis, kun je je aansluiten bij een al bestaande pakketreis. Je kunt ook een reis op maat laten maken voor groepen vanaf 20 personen, bijvoorbeeld met je vereniging of vriendenclub. Bekijk de website van TUI.

  Bekende safari reizen van TUI

  • Classic South Afrika | Groepsreis | 16 dagen. Maak kennis met bijzondere cultuur, glooiende wijngaarden en de wilde dieren van het Krugerpark. Tijdens deze rondreis geniet je van prachtige uitzichten op de Panoramaroute. Je eindigt de reis in het bruisende Kaapstad. Bekijk deze reis.
  • Best of Kenya | Groepsreis | 16 dagen. Geniet van de diversiteit aan natuur en wilde dieren in beroemde nationale parken als Masai Mara en Amboseli, en sluit je safari avontuur af aan de tropische kust stranden van Bamburi Beach en Diani Beach. Bekijk deze reis.
  • Safari Selous & Zanzibar | Privé reis | 9 dagen. Combineer het prachtige Zanzibar met een safari avontuur in Selous, het grootste wildpark van Tanzania. Je gaat op pad in een 4×4 om wildlife te spotten en komt nog dichter bij de natuur tijdens een wandelsafari onder begeleiding van een ervaren gids. Bekijk deze reis.
  • Kleurrijke noorden Zuid-Afrika | Privé reis | 15 dagen. Tijdens deze fly drive maak je een afwisselende reis door het noorden van Zuid-Afrika. Bezoek het beroemde Krugerpark, verken de spectaculaire Drakensbergen en relax de hagelwitte stranden. Bekijk deze reis.

  TUI en duurzaam toerisme

  De reisorganisatie volgt de TUI duurzaamheidsstrategie ‘Better Holidays, Better World’. Deze als doel heeft om de milieu-impact tot een minimum te beperken, de cultuur en de mensen op de reisbestemmingen te respecteren en een reële economische bijdrage te leveren aan lokale gemeenschappen. Hiermee wil TUI de negatieve gevolgen van toerisme zoveel mogelijk te beperken en de positieve effecten te versterken

  TUI Care Foundation

  Met de Tui Care Foundation wil TUI verschil maken voor mensen en bestemmingen wereldwijd. Dat doet de organisatie door samenwerkingen en projecten te ondersteunen die betere mogelijkheden bieden voor jongeren en bijdragen aan de ontwikkeling van vakantiebestemmingen.

  De projecten en organisaties die gesteund worden door de Foundation richten zich op educatie van kinderen en jongeren, bescherming van natuur en milieu en lokale economie en werkgelegenheid.

  Ervaringen met TUI

  Ben jij al eens op safari geweest met TUI? We lezen jouw ervaring met deze reisorganisatie graag terug onder aan deze pagina. Wat ging er goed en wat kon er beter? Had je klachten of was je safarireis perfect geregeld? Laat het ons weten!

  Alternatieve reisorganisaties

  Heb je bij TUI niet gevonden wat je zocht? We hebben informatie over safari reizen van verschillende andere organisaties alvast voor je uitgezocht. Goede alternatieven zijn Reizen van ANWB, SNP Natuurreizen en Sawadee.

  Meer artikelen op Safari-Reizen.nl

  Bekijk safari reizen van bekende reisorganisaties:

  Fox verre reizen is nu ANWB                

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *