Meteen naar de inhoud

Individuele of Privé safari reizen

Ben je op zoek naar een individuele of privé reis waarbij alles voor je wordt geregeld? Dan heb je verschillende mogelijkheden:

  • Individuele rondreis of pakketreis
  • Je reis samenstellen met bouwstenen
  • Je reis op maat laten maken

Individuele rondreis of pakketreis

Dit zijn kant-en-klare reizen waarbij alles al voor je is uitgezocht: van je vlucht tot de route en accommodatie. Zo boek je bij Kras of TUI een fly-drive in Zuid-Afrika of 4×4 selfdrive in Namibië of kies je bij FOX voor een privé reis met chauffeur.

Meestal kun je aan deze reizen ook nog excursies of een verlenging toevoegen, maar het meeste is al voor je geregeld. Het enige wat jij nog hoeft te doen is kiezen wanneer je weg wil.

individuele prive reis safari vrouw bij giraffe

Je eigen reis samenstellen met bouwstenen

Bouwstenen zijn korte trips die je met elkaar kunt combineren. Zo stel je je eigen reis samen op de manier die jij wil, met bijvoorbeeld Riksja Travel of SNP Natuurreizen.

Met de hulp van de reisspecialisten die het land of de regio goed kennen, kun je het beste uit je reis halen. Zo kun je precies kiezen waar en hoe vaak je op safari wil en hoe lang je rond wil reizen.

Je reis op maat laten maken

Wil je een safarireis die perfect aan al je wensen voldoet? Laat dan een reis op maat maken. Rondreizen met een eigen auto of privé chauffeur, dieren spotten vanuit een luchtballon, prachtige hotels of exclusieve lodges – als je op zoek bent naar een luxe prive safari is dit voor jou de beste optie.

Neem eens een kijkje bij Van Verre  of Tenzing Travel, beide gespecialiseerd in het verzorgen van privé reizen op maat. Vraag een vrijblijvende offerte aan en kijk of het wat voor je is. Voor je het weet ben je op droomreis…