Ga naar de inhoud

Privé safari Kenia: Vergelijk individuele rondreizen

  Een individuele of privé reis is dé manier om Kenia te zien met je eigen partner of reisgezelschap. Kies voor een bestaande rondreis, stel zelf je reis samen met behulp van bouwstenen of bespreek je wensen met een reisadviseur voor een (luxe) privé safari op maat.

  Individuele privé safari Kenia: bekijk het aanbod van 333Travel, Van Verre en Riksja Travel.

  familiereis safari strand kenia

  Individuele reis met privé safari in Kenia: bestaande rondreizen

  Kenia is een fantastische safaribestemming. Je kan er op zoek kan gaan naar de Big 5 op de uitgestrekte vlaktes van de wereldberoemde Masai Mara. Daarnaast zijn er nog veel meer wildparken in Kenia waar je op safari kunt gaan.

  Na een rondreis door de mooiste natuurgebieden, kleine dorpjes en uitgestrekte landschappen, kan je in Kenia ook heerlijk ontspannen aan een van de hagelwitte stranden aan de oostkant van het land.

  Ben je op zoek naar een bestaande individuele rondreis naar Kenia, kijk dan eens naar deze opties:

  • Discover Kenia DeLuxe | Individuele rondreis | 11 dagen. Kijk je ogen uit en geniet van al het natuurschoon in Amboseli, Lake Nakuru en de Masai Mara. Je verblijft in prachtige 4 sterrenlodges en eindigt je vakantie op het tropische Diani Beach. Bekijk deze reis.
  • Out of Africa | Individuele rondreis | 12 dagen. Samen met een privéchauffeur die ook ranger is, bezoek je onder meer de Masai Mara en Amboseli National Park, waar je spectaculair uitzicht hebt op de Kilimanjaro in Tanzania. Je verblijft in sfeervolle stenen en tented lodges en sluit je vakantie af op Diani Beach. Bekijk deze reis.
  • Savannes & Strand | Individuele rondreis | 10 dagen. Combineer safari & strand in Kenia met een rondreis langs de Masai Mara en Lake Nakuru. Tot slot geniet je op Bamburi beach van een heerlijke strandvakantie in een fijn resort. Bekijk deze reis.

  Individuele rondreis Kenia samenstellen met bouwstenen

  Vind je het leuk om je reis zelf vorm te geven? Dat kan bij meerdere organisaties met bouwstenen: korte trips van een aantal dagen die je aan elkaar kan ‘plakken’. Laat je inspireren door voorbeeldreizen, kies de bouwstenen die je het leukst lijken en maak je vakantie zo lang of kort als je zelf wil. Daarbij kan je je natuurlijk altijd laten adviseren door reisadviseurs.

  Organisaties waar je reizen naar Kenia kan (laten) samenstellen met bouwstenen, zijn onder meer Riksja Travel, Van Verre en 333 Travel.

  Privé safarireis op maat

  Met een luchtballon over de Masai Mara of juist wildparken bezoeken waar bijna geen toeristen komen? Overnachten in kleinschalige accommodatie of in luxe lodges op bijzondere locaties? Wat je wensen ook zijn, met een individuele reis op maat kan je je vakantie precies inrichten zoals jij wil.

  Organisaties die gespecialiseerd zijn in Kenia rondreizen op maat zijn Tenzing Travel, Van Verre en 333Travel. Ben je van plan om samen met je kinderen op avontuur te gaan? Kijk dan eens bij Travelnauts, gespecialiseerd in familiereizen op maat.

   

  Meer artikelen op Safari-Reizen.nl:

  Bekijk safari reizen van bekende reisorganisaties:

  Djoser  Safari Reizen ANWB    Shoestring hoe vér kun je gaan?    Sawadee vakantie voor reizigers      Tenzing Travel

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *