Ga naar de inhoud

Vergelijk Familiereizen Kenia

  Samen met andere avontuurlijke families op pad in Kenia of alleen met je eigen gezin een rondreis maken? Familiereizen zijn speciaal samengesteld voor ouders en kinderen die samen nieuwe landen en culturen willen ontdekken.

  Ga op zoek naar de Big Five in de uitgestrekte Masai Mara, spot nijlpaarden, krokodillen en duizenden flamingo’s bij Lake Nakuru en snorkel tussen de tropische vissen in de Indische Oceaan. Met een combinatie van safari en strand beleef je samen met je kinderen een onvergetelijke vakantie.

  Familiereis Kenia: bekijk het aanbod van Riksja Family, Djoser Family en Travelnauts.

  Groepsreis safari strand kenia

   

  Op safari met kinderen in Kenia: familiereizen

  Wil je graag met je kind of kinderen op familiereis naar Kenia, dan kan dat op twee manieren:

  1. Een rondreis met andere gezinnen in een groep
  2. Een rondreis met alleen je eigen gezin.

  Familiereis Kenia met een groep

  Vind je het leuk om samen met andere gezinnen te reizen? Kies dan voor een familiereis in een groep. Je reist samen met gelijkgestemde gezinnen langs de mooiste plekken van Kenia. Deze familiereizen worden door reisorganisaties vaak ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën, zodat kinderen gemakkelijk aansluiting kunnen vinden bij leeftijdgenoten.

  Heb je kinderen van verschillende leeftijden? Neemt dan contact op met de reisorganisatie om te overleggen welke reis het meest geschikt is.

  Hieronder een greep uit het aanbod van familiereizen naar Kenia in een groep:

  • Kenia, Tanzania & Zanzibar | Familiereis | 21 dagen. Geniet van cultuur, natuur en onvergetelijke landschappen tijdens een rondreis door deze drie landen. Ga op zoek naar de Big 5, vergaap je aan duizenden flamingo’s en sluit je vakantie af op het tropische Zanzibar. Bekijk deze reis.
  • Kenia Comfort | Familiereis | 16 dagen. Een comfortabele reis voor families die graag op unieke locaties overnachten – allemaal voorzien van een zwembad! Ga op safari in de meest wildrijke parken en eindig je reis aan de hagelwitte stranden van Kenia. Bekijk deze reis.
  • Kenia, Tanzania en Zanzibar | Familiereis | 23 dagen. Ga op zoek naar wilde dieren, maak kennis met het lokale leven en lunch bij mensen thuis. Tijdens deze avontuurlijke reis off the beaten track wissel je af tussen kamperen en overnachten in hotels. Bekijk deze reis.

  Familiereizen naar Kenia met je eigen gezin

  Ga je liever alleen met je eigen gezin op reis? Een individuele familiereis kan je op verschillende manieren regelen: je kan je eigen reis samenstellen met behulp van bouwstenen en je kan een familiereis op maat laten maken.

  Familiereis samenstellen met bouwstenen

  Bouwstenen zijn korte trips of excursies van een paar dagen die je met elkaar kan combineren. Zo kan je kiezen wat je het liefst wil zien en doen en je eigen ideale reis samenstellen. Dat kan je zelf doen of met advies van een reisadviseur. Reisorganisaties die familiereizen met bouwstenen aanbieden zijn Riksja Family, 333Travel en Van Verre.

  Familiereis Kenia op maat laten maken

  Heb je geen zin of tijd om met bouwstenen te puzzelen maar wil je wel een rondreis door Kenia die aan al jouw wensen voldoet? Kies dan voor een reis op maat. Reisorganisaties als Travelnauts, Van Verre en 333Travel zijn hierin gespecialiseerd. Bespreek je ideeën en voorkeuren met de landendeskundigen en vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor je het weet ben je met je gezin op droomreis!

  Travelnauts

  Meer artikelen op Safari-Reizen.nl:

  Bekijk safari reizen van bekende reisorganisaties:

      familiereis Djoser family safari            Van Verre safari

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *