Ga naar de inhoud

Op safari met kinderen: Familiereizen Tanzania

  Familiereizen Tanzania: wie spot de eerste leeuw? Met zoveel dieren in beroemde wildparken als de Serengeti en de Ngorongoro krater is de kans om de Big Five van je lijstje te kunnen strepen behoorlijk groot.

  Na al dat intensieve speuren is het heerlijk om de laatste dagen van je vakantie door te brengen op Zanzibar. Hier kan je dwalen door de straatjes van Stone Town, op zoek naar dolfijnen en zwemmen tussen de tropische vissen. Vind de reis die bij je past en beleef een onvergetelijke safari reis met je kinderen!

  Georganiseerde familiereizen Tanzania: bekijk het aanbod van TravelnautsDjoser Family en Riksja Family.

  Familiereizen Tanzania Zanzibar safari

  Familiereizen Tanzania

  Wil je met je kinderen op safari in Tanzania? Kijk dan eens naar georganiseerde familiereizen. Je hebt dan verschillende mogelijkheden:

  1. Een rondreis samen met andere gezinnen in een groep
  2. Een rondreis met alleen je eigen gezin

  1. Familiereizen Tanzania in een groep

  Bij een familiereis in een groep reis je samen met andere gezinnen door Tanzania. Zowel twee- als eenoudergezinnen gaan mee. De kinderen vermaken zich met elkaar en samen beleef je de mooiste safari’s in wereldberoemde wildparken. De meeste familiereizen worden ingedeeld in leeftijdscategorieën, zodat je kinderen snel aansluiting kunnen vinden bij leeftijdsgenoten. Gaan er meerdere kinderen mee die in verschillende leeftijdscategorieën vallen? Neem dan contact op met de organisatie om te informeren welke reis het meest geschikt is.

  Hieronder een aantal bekende familiereizen in een groep, vaak met Zanzibar als afsluiter van je reis.

  • Familiereis Tanzania en Zanzibar | Groepsreis | 15 dagen. Ga op zoek naar de Big Five in beroemde parken als Ngorongoro en Serengeti, en sluit je reis af op de parelwitte stranden van Zanzibar. Bekijk deze reis.
  • Familiereis Tanzania Tanzania en Zanzibar | Groepsreis | 21 dagen. Je kampeert midden in de Serengeti, gaat op jeepsafari in Ngorongoro en bezoekt grotten en watervallen. Tot slot reis je af naar Zanzibar, waar je heerlijk kan relaxen. Bekijk deze reis.
  • Familiereis Kenia, Tanzania & Zanzibar | Groepsreis | 21 dagen. Reis dwars door Kenia en Tanzania en maak spectaculaire gamedrives door Kenia en Tanzania. Eindig je reis op Zanzibar, waar je kan genieten van een helderblauwe zee. Bekijk deze reis.

  2. Familiereizen Tanzania met je eigen gezin

  Bestaande familiereizen

  Als je graag alleen met je eigen gezin op vakantie gaat en daarvoor specifiek op zoek bent naar een bestaande familiereis, kan je terecht bij Riksja Family. Deze rondreizen zijn samengesteld door de reisorganisatie op basis van bouwstenen. Bouwstenen zijn korte reisprogramma’s, variërend van twee tot negen dagen. Door deze met elkaar te combineren, ontstaan de mooiste rondreizen in Tanzania.

  Zelf je reis samenstellen met bouwstenen

  Wil je zelf je ideale reis samenstellen met behulp van bouwstenen? Ook daarvoor kan je terecht bij Riksja Family. Andere organisaties waar je dit kan doen, zijn Van Verre en 333 Travel. Je kiest de bouwstenen die jou het meest aanspreken en combineert ze zoals jij wil. Hoe lang of kort de reis duurt, bepaal je zelf. Natuurlijk staan de specialisten van deze aanbieders klaar voor advies en tips.

  Een privé familiereis op maat

  Heb je geen zin om te puzzelen met bouwstenen, maar wil je wel een familiereis naar Tanzania die helemaal voldoet aan jouw wensen? Neem dan een kijkje bij Travelnauts, Van Verre of 333 Travel. Deze aanbieders zijn gespecialiseerd in het samenstellen van rondreizen op maat.

  Kleinschalige en sfeervolle accommodaties op bijzondere locaties, spannende safari’s in wereldberoemde wildparken en lekker spelen en relaxen op de stranden van Zanzibar: met een op maat gemaakte familiereis in Tanzania kan dit allemaal. Bespreek je wensen met de landendeskundigen van deze organisaties en vraag een vrijblijvende offerte op.

  Meer artikelen op Safari-Reizen.nl:

   

  Bekijk familiereizen naar Tanzania bij bekende reisorganisaties:

      familiereis Djoser family safari            Van Verre safari

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *