Ga naar de inhoud

Op safari met kinderen: Familiereizen Namibië

  Wil je graag met je kinderen op familiereis naar Namibië? Familiereizen zijn speciaal ontworpen voor gezinnen. Deze zijn zo ingericht dat de reisafstanden niet te lang zijn, het tempo wat lager ligt en accommodatie vaak voorzien is van een zwembad.

  Beklim de hoogste zandduinen ter wereld in Sossusvlei, klauter over rotsen in de woestijn en vergaap je aan de vele dieren die in Etosha National Park bij elkaar komen om te drinken.

  Rondreizen Namibië: bekijk het aanbod van Djoser Family, Travelnauts en Riksja Family.

  Familiereis Namibie

  Familiereis Namibië: 3 mogelijkheden

  Wil je met je kind(eren) op een georganiseerde rondreis naar Namibië, dan zijn er verschillende mogelijkheden:

  1. Een bestaande familiereis met meerdere gezinnen
  2. Je eigen familiereis samenstellen met bouwstenen
  3. Een rondreis op maat laten maken

  Bestaande familiereis Namibië met meerdere gezinnen

  Je maakt een rondreis met meerdere gezinnen. Deze familiereizen worden vaak ingedeeld in leeftijdscategorieën, zodat je kinderen gemakkelijk aansluiting kunnen vinden bij leeftijdsgenoten. Zowel twee- als eenoudergezinnen gaan mee.

  Bij Djoser Family, Sawadee en Koning Aap vind je een groot aanbod aan familiereizen waarbij je met meerdere gezinnen op pad gaat. Het aantal familiereizen naar Namibië is echter beperkt, dus mochten de vertrekdata en/ of het reisprogramma niet helemaal naar je zin zijn, dan is een rondreis met alleen je eigen gezien wellicht een betere optie.

  Eigen familiereis samenstellen met bouwstenen

  Bouwstenen zijn korte trips van een paar dagen, met verschillende bezienswaardigheden of activiteiten. Door deze bouwstenen met elkaar te combineren, kan je zelf je ideale reis samenstellen. Je kan je daarbij laten inspireren door bestaande rondreizen. Natuurlijk staan ook de adviseurs van diverse reisorganisaties klaar om met je mee te denken en de leukste tips te delen.

  Aanbieders die werken met bouwstenen voor jouw ideale rondreis in Namibië zijn Riksja Family, 333Travel en Van Verre.

  Familiereis Namibië op maat

  Heb jij geen tijd of zin om te puzzelen met bouwstenen, maar wil je wel graag een rondreis die aan al jouw wensen voldoet? Kijk dan eens bij Travelnauts, Van Verre of Afrika Reisopmaat.

  Bekende familiereizen Namibië

  Samen met andere avontuurlijke families op reis, of alleen met je eigen gezin: een rondreis door Namibië is hoe dan ook een prachtige belevenis. Hieronder vind je een greep uit het aanbod van bekende reisorganisaties.

  • Namibië Familiereis | Privé reis | 18 dagen. Ga samen op safari in Etosha, beklim metershoge zandduinen, ga kajakken met zeehonden en beklim de tafelberg in het Waterberg Nationaal Park. Bekijk deze reis
  • Familiereis Namibië, Botswana en Zimbabwe | Groepsreis | 22 dagen. Tijdens deze reis per safaribus staan dieren en natuur centraal met een fijne afwisseling tussen kamperen en verblijf in hotels. Bekijk deze reis.
  • Op avontuur door Noord-Namibië | Privé reis | 15 dagen. Bezoek de zandduinen van de Sossusvlei, spot walvissen bij Walvisbaai en ga op zoek naar de wilde dieren tijdens een meerdaagse safari in Etosha. Bekijk deze reis
  • Highlights Avontuurlijk Namibië | Privé reis | 15 dagen. Ontdek woestijnlandschappen en watervallen, maak kennis met de Himba en ga op zoek naar olifanten, leeuwen en neushoorns in onder meer Etosha. Bekijk deze reis.

  Meer artikelen op safari-reizen.nl:

  Bekijk familiereizen naar Namibië van bekende reisorganisaties:

        Familiereis namibie      familiereis Djoser family safari       

   

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *