Meteen naar de inhoud

Kras

  Kras reizen

  Kras heeft 95 jaar ervaring en is één de grootste reisorganisaties van Nederland. De organisatie is gespecialiseerd in auto-, bus-, fiets-, vlieg- en vaarvakanties en groepsrondreizen naar meer dan honderd landen. Bezoek Kras.nl.

  Kras reizen

  Is Kras wat voor jou?

  Kras biedt volledig verzorgde reizen, zodat je onbekommerd kunt genieten van andere culturen, boeiende steden en hagelwitte stranden. De groepsgrootte verschilt per reis, maar ben je op zoek naar een klein reisgezelschap, dan kun je kiezen op speciale reizen met groepen van maximaal 20 deelnemers. De reizen van Kras zijn scherp geprijsd en geschikt voor alle leeftijden.

  Kras is net als TUI onderdeel van TUI Nederland.

  Bestemmingen en reistypen

  Wil je met Kras op safari, dan kan je op reis naar:

  Je kunt hierbij verschillende landen met elkaar combineren. De reisduur varieert van 1,5 tot bijna 4 weken.

  Kras biedt de volgende reistypes:

  Groepsreizen

  Je gaat onder begeleiding van een (meestal) Nederlandssprekende reisleider op ontdekking met een leuke groep mensen. Veel van de rondreizen kun je individueel verlengen van een paar dagen tot een week. Zo kun je terugkijken op je vakantie in een leuke stad of op een mooi strand. De groepsreizen hebben een gegarandeerd vertrek, zodat je zeker weet dat je lekker weg kan!

  Kras biedt ook reizen in een internationaal reisgezelschap, dat je ontmoet wanneer je op je startbestemming bent aangekomen. Een leuke manier om medereizigers uit andere landen te leren kennen. Wat dacht je van een rondreis door meerdere landen in Afrika? Door samen een avontuurlijke reis te beleven in een safaritruck heb je straks misschien wel vrienden over de hele wereld.

  Single reizen

  Vier samen met andere soloreizigers vakantie en leer op een ongedwongen manier nieuwe mensen kennen. Verken prachtige steden, unieke bezienswaardigheden of en bezoek nationale parken. Er is een ruim aanbod van single reizen binnen Europa en daarbuiten, met een zorgvuldig samengesteld programma. En mocht je zin hebben om er een dagje alleen op uit te gaan, dan kan dat natuurlijk ook!

  safari kras

  Individuele/Privé reizen

  Kras heeft een groot aanbod aan individuele of privé reizen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fly drive naar Zuid-Afrika of een rondreis per 4×4 door Namibië? Uiteraard is alles tot in de puntjes geregeld, maar omdat je in je eigen huurauto rijdt, kun je zelf bepalen waar en hoe vaak je wil stoppen om van de omgeving te genieten.

  Accommodatie en vervoer

  Je verblijft over het algemeen in middenklasse hotels. Sommige zijn voorzien van een zwembad. Tijdens groepsrondreizen met safari reis je in een comfortabele safaritruck of touringcar. Je vliegt meestal met KLM. Kijk voor details bij je gewenste reis onder het kopje ‘Inbegrepen’, ‘Vlucht’ en ‘Hotels’.

  Reisbegeleiding

  De reizen van Kras worden begeleid door ervaren en enthousiaste reisleiders, met hart voor het vak. Ze weten je alles te vertellen over je bestemming en nemen je in hun verhalen mee naar de geschiedenis en recente gebeurtenissen in het land.

  Kras en duurzaam toerisme

  Kras is onderdeel van de TUI Group en volgt de TUI Duurzaamheidsstrategie. Deze heeft als doel heeft om de milieu-impact tot een minimum te beperken, de cultuur en de mensen op de reisbestemmingen te respecteren en een reële economische bijdrage te leveren aan lokale gemeenschappen.

  Kras is in het bezit van het Travelife Certificaat voor Duurzaam Toeristisch Ondernemen en biedt reizigers de mogelijkheid om de CO2 uitstoot van hun vlucht te compenseren via Greenseat.nl.

  Ervaringen met Kras

  Ben jij al eens op safari geweest met Kras? We lezen jouw ervaring met deze reisorganisatie graag terug onder aan deze pagina. Wat ging er goed en wat kon er beter? Had je klachten of was je safarireis perfect geregeld? Laat het ons weten!

  Op safari met Kras:

  Bezoek Kras.nl

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.